Puerto Escondido

A Puerto Escondido ens allotgem a les cabanes “Frutas y verduras”, una construcció cuidada fins a l’últim detall que allotja el restaurant “Café Olé” i un hostel on molts sufers s’allotjen i treballen al bar o a l’hostal per poder-se quedar llargues temporades ben a prop de la platja a suferjar. El hostel es troba a Punta Zicatela, l’extrem de la platja Zicatela, una de les platges de Puerto Escondido. Passar-se el dia descalç, en banyador i amb un peu entre la platja i la piscina del hostel són les activitats més habituals.



El paisatge d’aquesta platja sense construccions a la vora, quasi verge, és extraordinari, la màgia del lloc ens atrapa i passem els matins caminant per la platja o meravellats per les piruetes dels surfers que allí s’apleguen.
Banyar-se al Pacífic és un esport de risc  i no passem dels genolls per no tornar a donar alguna tombarella. A Puerto Escondido també es troba la platja Zicatela, més al centre de la bahia, on es dóna l’onada Pipeline, famosa al món del surf. En aquesta zona el bany està absolutament prohibit, només els surfers poden endinsar-se a l’aigua.

Tota la bahia de Puerto Escondido són més 5km de platja que els habitants recorren tot passejant i corrent per la sorra, gairebé no hi ha passeig marítim, però al centre de la platja Zicatela si que s’acumulen locals adreçats als turistes, nosaltres però preferim tornar a la Punta on estem ben tranquils i gairebé sols a la platja, tot un luxe en plena natura marítima. 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada